Změny v přípravě mladšího a staršího žactva

28.03.2011 21:34

O víkendu jsme HAČem úspěšně zakončili halovou sezónu a k dnešnímu dni plynule přecházíme do přípravy na sezónu letní. Pro zkvalitnění přípravy jsme se rozhodli přistoupit k výrazným organizačním i tréninkovým změnám v kategoriích mladšího a staršího žactva. O těchto změnách byli dnes naši atleti zpraveni na tréninku, přesto si je dovolím vzhledem k jejich důležitosti zopakovat:

I. Přidání jedné tréninkové jednotky u obou kategorií - žáci 5., 6. a 7. tříd budou nyní trénovat 3x týdně. K pondělnímu a středečnímu tréninku jim tak přibude úterní nebo čtvrteční trénink (14:00 - 15:20), který si vyberou dle svých časových možností.

Žáci 8. a 9. tříd budou nově trénovat 4x týdně, kdy jim přibyde středeční tréninková jednotka (15:30 - 16:50).

II. Rozdělení atletů do skupin dle výkonnosti a zaměření - abychom mohli k přípravě přistoupit více individuálně a ušít ji tak atletům  "na míru", rozdělili jsme je do 6ti skupin (2 skupiny pod jedním trenérem) vymezených dle aktuální výkonnosti a zaměření na dané atletické disciplíny. Tyto skupiny budou fungovat z části samostatně, ale též dle potřeby vzájemně kooperovat. Zaměření, trenéry skupin i obsazení jednotlivými atlety stahujte zde.

Závěrem si jen popřejme, aby tyto změny naplnily naše společné očekávání a přinesly výsledky, které si přejeme. Sportu zdar:)