Vyhlášení nejlepších atletů za rok 2015 a Mikulášský večírek

14.12.2015 12:16

Již počtvrté v řadě jsme se na konci roku sešli s našimi nejlepšími atlety a jejich rodinami (potřetí v Restauraci u Jelena), abychom vyhlásili nejlepší z nich a poděkovali jim za celoroční úsilí a úspěchy v reprezentaci oddílu. Letos jsme vyhlašovali celkem 16 sportovců rozdělených vždy po dvou dole pohlaví a věkové kategorie. Alespoň symbolicky jsme zmínili nepřítomné atlety a atletky, kteří se mnohdy těsně umístili na pomyslném třetím místě. 

Vítězové kategorií od nejmladších po nejstarší jsou: Verunka Kuráňová, Míša Fojtík, Štěpánka Zemanová, Viky Pálka, Lucka Höfrová, Jirka Junek, Nela Karkoszková a Honza Vácha. Na druhých místech se umístili a pro ocenění si taktéž přišli: Anička Okenicová, Péťa Liška, Adélka Kulifayová, Ondra Staś, Niki Kubicová, Patrik Borgul, Anežka Hanousková a Kuba Bystroň. Na třetích místech, které se však obešly bez osobní účasti a ocenění (přesto si jich velmi vážíme) skončili: Marťa Glogarová, Honzík Klimecký, Zuzka Klimecká, Adam Brunclík, Verča Zotyková, Robin Ďurik, Nikol Grögerová a Dave Lorenčič. Závěrem byl jako letošní absolutní vítěz vyhlášen Jirka Junek, který obdržel drobnou pozornost navíc.

Po vyhlášení jsme společně povečeřeli, popovídali si, zasoutěžili si v zábavné tombole s příjemnými cenami poté se někteří plně oddali zábavě na parketu za doprovodu super muziky. Děkujeme všem, kteří se letos akce zúčastnili, celkový počet 82 hostů je velmi slušné číslo a každý z Vás se podílel na super atmosféře. Velmi tímto děkujeme i našim partnerům - společnostem Decathlon a DM drogerie, které poskytly ceny našim vyhlášeným sportovcům i do tomboly. Galerii naleznte zde.